Ik ben de grafisch ontwerper en communicatiespecialist binnen jouw bedrijf!

Anke van de Klundert

Ik ben de grafisch ontwerper en communicatiespecialist binnen jouw bedrijf!

Anke van de Klundert

Anke & the Brand Bakery

Tijd voor een stukje historie

Gegroeid in de bakkerij
De oorsprong van mijn visuele communicatiebureau ligt bij Bakkerij Van Leur in Veghel. Ooit begon ik daar mijn carrière met een leuk bijbaantje achter de toonbank. Iedere zaterdagochtend was ik vroeg uit de veren om bestellingen klaar te maken en brood en banket te verkopen. Het was er altijd gezellig en ik heb me er enorm kunnen ontwikkelen. Door mijn studies heen, van het Sint Lucas tot aan de Avans in Den Bosch, ben ik altijd trouw gebleven aan de bakkerij.

Kansen zien en grijpen
Ondertussen is er in de bakkerij het een en ander veranderd. Zo begon ik daar bij twee werkgevers – tevens broers – Jos en Frits van Leur. Inmiddels staat Jan van Leur (zoon van Jos) aan het roer. Naast bakker is Jan een rasechte ondernemer. Eentje die kansen ziet en grijpt. Zo deed hij dat ook bij mij. Hij zag hoe ik mij als communicatie- en grafisch ontwerpstudent ontwikkelde binnen het vak en gaf me de kans om die groei door te zetten binnen zijn bakkerij. Na mijn studie zette ik de stap om wat ik voor bakkerij Van Leur deed, uit te rollen bij meer ondernemers in de buurt. En dat werkt, kijk maar naar mijn werk voor bijvoorbeeld Slagerij Pennings, Diepvriesspecialist van Rijsingen en Calvo Advies.

Van plan tot concrete middelen
Samen met ondernemers ontwikkel ik de beste marketingplannen voor het bedrijf dat zij runnen. Deze ideeën werk ik vervolgens uit naar concrete middelen. En die zet ik uit, de wijde wereld in, daar waar de doelgroep zich bevindt. Of dat nu gaat om het van a tot z ontwikkelen van een marketingcampagne of het ontwerpen van een losse reclameposter, ik doe het allemaal! Kan ik het communicatievraagstuk niet zelf voor je oplossen? Dan is er vast en zeker iemand binnen mijn netwerk die jou kan helpen.

Get in touch!

Bedankt voor je bericht! het is verzonden!
Er is iets mis gegaan, probeer het alstublieft opnieuw of verzend een email vanuit uw email programma